Termékeink
Belépés
Kosár tartalma
0 termék
0 Ft
Újdonságaink
Letöltések
Házhozszállítás
Hírlevél feliratkozás
Ytong házak építése
Ytong házak építése
Családiházak építése

CSOK. Segítségével akár 20.000.000 Ft-hoz is hozzá juthat, kollégáink segítenek hogyan tudja kihasználni ezt a jó lehetőséget. 

Segítünk önnek CSOK házat építeni.

YTONG Kész Ház 
Olcsóbban, mint gondolná…

Igények és megoldások

Bizonyára Ön is biztonságban, kényelemben szeretne élni, nevelni gyermekeit, betelve azzal a tudattal, hogy a ház, amelyben életük nagy része zajlik, minden szempontból jó befektetés volt. Az YTONG - Kész Ház rendszer egy olyan lehetőséget nyújt Önnek, mely révén megvalósíthatja az otthonáról szőtt elképzeléseit.

Rögtön az elején, már a tervezési fázisban rengeteg időre és energiára van szükség ahhoz, hogy végül egy jól megvalósítható koncepció szülessen. A magunk részéről a kezdetektől fogva szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy ez minél kevesebb fejtörést okozzon: többféle igényt kielégítő mintatervet ajánlunk figyelmébe, melyek megkönnyítik a választást mind a funkciót, mind a formát tekintve. Ezt követően az Ön által kiválasztott mintatervet az adott helyszínre adaptáljuk, vagy szükség esetén áttervezzük. Egyedi elképzeléseit tervező partnereink segítségével szintén megvalósítjuk.

 

Az elkészített tervek alapján elkezdődhet az építkezés. A kiváló minőségű építőanyagok mellé megfelelő kivitelezőket is biztosítunk, akik a jó minőségen túl kedvező árakat nyújtanak Önnek. Az egyes szakmák közötti koordinációban, a szerződéskötésnél Ön végig számíthat szakértő segítségünkre. Tudjuk, hogy a saját otthon építése az egyik legfontosabb és pénzügyileg talán legjelentősebb beruházás egy ember életében ezért ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat az építési szándék megfogalmazódásától a ház megvalósulásáig.

Az YTONG Kész Házak kivitelezésének várható időtartama: 5-6 hónap.

... és miért éppen YTONG-ból?

Hőszigetelés 
Az Ön háza kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelel a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Ezáltal nemcsak energiát takarít meg, hanem a környezetvédelem érdekeit is szem előtt tartja. 


Komfortérzet 
A pórusbeton klímaszabályozó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát, jó komfortérzetet biztosít. 


Tűzvédelem 
Az YTONG kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető. 


Könnyű megmunkálhatóság, komplett építési rendszer 
A könnyű, gyors megmunkálás lehetővé teszi az építési idő rövidítését, a költségek csökkentését, az elkészült épület magasabb műszaki minőségét. 


Nyomószilárdság 
Stabil, masszív házat építeni értékálló befektetés. Az YTONG épületek a biztonságot nyújtják Önnek. 


Környezetvédelem 
A természetes alapanyagok, az előállítás alacsony energiaszükséglete, a szinte hulladék nélküli gyártás és felhasználás mind kevésbé terheli a környezetet. 


Területnyereség 
Az YTONG-gal nagyobb hasznos teret alakíthat ki ugyanakkora beépített helyen. 


A lehető legjobb megoldást keresi az építőanyag beszerzés területén is? Kedvező akciós YTONG árakat, gyors megoldást, pontos házhozszállítást, korrekt díjtalan YTONG szolgáltatásokat? Hívja győri Márka-kereskedésünket! Győr-Moson-Sopron megyére és 70 km-es körzetében egyedi akciós kedvezmények! Forródrót: (+36) 30/95-88-852, e-mailt a "Kapcsolat" oldalunkról közvetlenül is küldhet. 

 


Jelenlegi projektünk

GINOP-2.1.8-17-00233
Támogatás összege: 15 millió Forint
Támogatás intenzítása: 49,67 %
Projekt tartalma: Gyártástechnológia fejlesztése síktáblás marógép és 3 tengelyes CNC portálmarógép beszerzésével.
A projekt befejezése: 2018. július 31.