Termékeink
Belépés
Kosár tartalma
0 termék
0 Ft
Újdonságaink
Letöltések
Házhozszállítás
Hírlevél feliratkozás
Konténerházak
Konténerházak
Családiházak építése

CSOK. Segítségével akár 20.000.000 Ft-hoz is hozzá juthat, kollégáink segítenek hogyan tudja kihasználni ezt a jó lehetőséget. 

Segítünk önnek CSOK házat építeni.


Luxus konténerház két nap alatt.

Európában – és a világ más tájain is – megszokott látvány a lakókonténer. Sőt, Amerikában trendi tervezett városrészeket kialakítani mobil konténerházak építésével, mivel gyors és költséghatékony megoldás.

A lakókonténer előnye, hogy rendkívül gyorsan telepíthető, akár több 100 m2 alapterületű, többszintes konténerházak, épületegyüttesekalakíthatók ki segítségükkel. Ásványgyapot vagy poliuretán szigetelésük, beépíthető fűtő- és klímaberendezésük alkalmassá teszik őket jelen éghajlati viszonyaink mellett az egész éves bentlakást.

Moduláris felépítésük számos variációs lehetőséget biztosít, amelynek csak a fantázia szab határt. A teljes összkomforttal ellátható lakókonténerek tökéletesen alkalmasak különböző iroda együttesek, óvodák, iskolák, oktatótermek, közösségi terek, egészségügyi épületek, rendezvény helyszínek, tárgyalók, stb. ideiglenes, vagy hosszabb időre történő befogadására.Elektromos hálózatra, víz- és csatornarendszerre közvetlenül köthető, belső terük tetszés szerint variálható, konyha, fürdőszoba, WC egyszerűen kialakítható a belső térben. 


Bár mire luxus lakóház épül belőle, még van vele munka , de az alapötlet zseniális, és csak egy hátránya van, nem lehet szöget verni a falba, bár ezt egy csavar megoldja.

 Akusztikája a „fémdobozoknak” köszönhetően egyedülálló.


Fotó:

E szerkezet épületváznak kiváló, burkolni pedig számtalan módon lehet. Így a már „felöltöztetett” konténerházból csak épp annyira látszik, hogy miből készült, amennyire ez az érdekesség kedvért elvárható.


Fotó:

Az épület jó példája az újrahasznosításnak is amellett, hogy megfelelő tervezést követően nagyon hamar kész ház varázsolhatól. Ezt jól alátámasztja az a kép, melyen a konténerből épült villa egy csarnokon belül látható: ezt egy kiállítás számára bemutatódarab gyanánt rakták össze napok alatt...

 
Kinek érdemes konténerházat vásárolni?
  • Akinek mobil iroda/szállás lehetőségre van szüksége
  • Akinek a költséghatékonyság fontos szempont
  • Aki egyszerű és gyors telepítést szeretne
  • Akinek körülményes az építési engedély beszerzése

 
Jelenlegi projektünk

GINOP-2.1.8-17-00233
Támogatás összege: 15 millió Forint
Támogatás intenzítása: 49,67 %
Projekt tartalma: Gyártástechnológia fejlesztése síktáblás marógép és 3 tengelyes CNC portálmarógép beszerzésével.
A projekt befejezése: 2018. július 31.